40 % billigare förtält!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ska du köpa ett nytt förtält? Har du många frågor och vill att det ska bli rätt från början? Hör av dig till oss på Tältmästaren!

Vi har över 15 års erfarenhet i branschen och vet att det kan vara väldigt många frågetecken när man ska köpa förtält. Hur stort ska tältet vara för att passa din husvagn eller husbil exakt? Vilken typ av förtält ska du välja? Flyttar du ofta, eller står husvagnen permanent uppställd? Ska det tåla högt vattentryck eller kanske till och med kyla, is och snö? Är du i behov av ett tungt och stabilt tält, eller vill du ha ett lättare eller rent av uppblåsbart tält helt utan stänger?

Hos oss på http://se-taltmastaren.se/ får du svar på alla dina frågor, och kunnig hjälp att hitta rätt redan från början. Med vår stora expertis och erfarenhet kan vi snabbt sätta oss in i vilket behov och vilken budget du som kund har, och hjälpa dig hitta rätt innan du beställer. Vi lägger stor vikt på service och god kundrådgivning, och vill att du ska känna dig trygg i handeln med oss. Vi talar mycket gärna med alla våra kunder och du är alltid välkommen att kontakta oss med vilka frågor du än har kring ditt köp.

Tältmästaren är Danmarks äldsta internetbutik med förtält, men vi bedriver inte någon traditionell näthandel. Här sitter istället personal vid telefonerna hela tiden för att ta emot dina frågor och guida dig rätt. Vi gör i stort sett inte en enda affär utan att vi talat med köparen först, och det betyder också att vi har väldigt få reklamationer.

Med hänsyn till omkostnader har vi valt att inte ha några utställningslokaler, och kan därmed sälja våra produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. För att göra din affär extra givande, har vi kapat alla mellanhänder. Det betyder visserligen att du bara kan köpa ditt förtält i nätbutiken, men efter noggrann rådgivning av oss per telefon har du inga problem att välja. Detta förfarande gör att vi kan hålla nere priserna rejält, hela 40 % billigare jämfört med andra märken på marknaden! De minskade kostnader det innebär för oss, ger vi direkt vidare till dig som kund.

Tältmästaren är en del av Camping Nordic A/S, som bland annat är agent för Cabby Caravan AB i Danmark, Holland och Belgien.

Och du… hos oss har du alltid 2 års garanti på alla tält, fri frakt över 1000 kr och räntefri finansiering.